º Los Alcázares

Lundi au vendredi 09:30 à 14:00 et de 16:00 à 19:00 - Samedi de 10:00 à 13:30

LOS ALCÁZARES KRIJGT EEN VIJF STERREN CAMPING RESORT MET EEN INVESTERING VAN TIEN MILJOEN EURO

18 déc. 2020
LOS ALCÁZARES KRIJGT EEN VIJF STERREN CAMPING RESORT MET EEN INVESTERING VAN TIEN MILJOEN EURO

Het camping resort met vijf sterren is hard op weg om werkelijkheid te worden in Los Alcázares. De gemeenteraad van de kustgemeente en de autonome gemeenschap analyseren de rapporten om de levensvatbaarheid van deze toeristische faciliteit te bepalen, die, hoewel het geen openingsdatum heeft, deze 2020 kan beëindigen met de realiteit dat het zal slagen.

Begin dit jaar werd dit project besproken, samen met twee andere in Los Alcázares, hoewel het het resort is - het enige van deze kenmerken in de regio - dat de meeste tekenen vertoont om werkelijkheid te worden.

Het nationale bedrijf dat op Los Alcázares heeft gewed, zal tien miljoen euro investeren in deze faciliteit die naast Pueblo Patricia, een klein en privécomplex van toeristische appartementen, op 15 minuten van het strand en net achter de Aldi-supermarkt in Los Narejos zal worden gevestigd.

Het heeft een capaciteit van meer dan tweeduizend mensen in het hoogseizoen, hoewel het ook is ontworpen voor de rest van het jaar, aangezien er veel gezinnen komen van buiten Spanje, voornamelijk uit Engeland, die besluiten om in Los Alcázares te blijven om hun vakantie door te brengen. .

De camping zal een staf hebben van 50 mensen, die bij piekbezetting zal verdubbelen en aan de andere kant een bar, restaurant, supermarkt, minipark, zwembaden, spa en sportvelden zal hebben.

De verwachting is dat de uitvoering van het project vanwege de complexiteit en omvang van de uit te voeren werkzaamheden circa 150 mensen zal tellen.

Los Alcázares ontvangt dit nieuws met optimisme, alles wijst erop dat het particuliere initiatief volledig vertrouwt op de mogelijkheden van de Mar Menor die leeft van het toerisme.

© 2024 Inmoalcázares · Mentions légales · Intimité · Cookies · Plan du site · Conception et développement: Mediaelx