º Los Alcázares

Lundi au vendredi 09:30 à 14:00 et de 16:00 à 19:00 - Samedi de 10:00 à 13:30

MODERNISTEN VAN CARTAGENA VERPLAATSEN DE VINTAGE BADEN NAAR LOS ALCÁZARES

1 déc. 2020
MODERNISTEN VAN CARTAGENA VERPLAATSEN DE VINTAGE BADEN NAAR LOS ALCÁZARES

De Modernisten Culturele Vereniging van Cartagena de Levante heeft besloten, als de gezondheidssituatie het toelaat, dit jaar dit grote evenement voor modernisten in Los Alcázares te houden.

«We willen het om verschillende redenen in Los Alcázares doen. Historisch gezien was het het typische gebied van deze baden, ook om de Thermen van de Tijd naar de Mar Menor te brengen om het op te eisen en om de heractivering van de economie van deze gemeente te helpen ", legt José Antonio Martínez, voorzitter van de Vereniging van Modernisten, uit.

Evenzo geloven ze van de vereniging dat ze niet alleen de historische baden op de stranden van Los Alcázares kunnen recreëren, maar dat de hele gemeente vergezeld gaat van de modernistische esthetiek omdat er talloze gebouwen zijn uit de tijd van 1880 tot 1920, zoals de La Encarnación Spa of diverse oude huizen aan het water.

Deze Cartagena-vereniging die het historische modernistische tijdperk herschept, was een pionier in Spanje en trekt daarom veel geïnteresseerden van buiten de regio aan. Martínez denkt dat, aangezien het de eerste modernistische partij wordt die na de pandemie op nationaal niveau wordt gevierd, mensen die dol zijn op modernisme "als een gek" naar dit evenement zullen komen dat een hele week zal worden gehouden.

De gemeenteraad en de vereniging hebben meerdere data op tafel liggen, alles hangt af van het coronavirus: in mei, tijdens de zomer of in september. Daarnaast zijn ze al begonnen met de voorbereidingen omdat ze verwachten dat er veel mensen zullen komen. “We denken dat het evenement belangrijk gaat worden. We krijgen bezoekers uit heel Europa. We willen dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt omdat het de plek is die aan de beste voorwaarden voldoet ”, zeggen ze vanuit de vereniging.

Propriétés

© 2024 Inmoalcázares · Mentions légales · Intimité · Cookies · Plan du site · Conception et développement: Mediaelx